Hosting

KxA beschikt over een eigen datacenter; speciaal ingericht voor data intensieve applicaties. Het datacenter is uitgerust met redundante internet toegang, een no-break energievoorziening, actieve monitoring en off-site backup mogelijkheden zodat applicaties kunnen draaien met een beschikbaarheid van 99.99% of meer.

Onze servers bevatten de beste componenten voor het ontvangen, opslaan en verwerken van datastromen. Het nplex software platform bevat extra optimalisaties om zo veel mogelijk prestaties te halen uit Xeon processoren en RAID systemen. Per applicatie wordt een optimale server combinatie van CPU, RAM, en disks server gekozen.

Uiteraard worden waar mogelijk energie zuinige componenten toegepast zoals de low-power CPU varianten en SSD disks. Zo draaien een aantal webapplicaties op low-power Atom servers. Daarnaast wordt de koellucht gebruikt voor verwarming van onze vergaderruimte en kantoren.


Applicatie Beheer & SLA

De door ons ontwikkelde data verwerkende software systemen kunnen optimaal presteren indien deze op een goed beheerd systeem draaien. Voor een continue verwerking van data is de stabliteit en continue beschikbaarheid van systeem resources nodig.

Onze beheerder zijn gespecialiseerd in het operationele en functioneel beheren van veelvragende Big Data applicaties. Ons beheer wordt uitgevoerd in ons eigen data center, en kan ook worden toegepast op on-site geinstalleerde systemen.

Technisch en functioneel beheer worden uitgevoerd volgens een SLA contract, toegesptits op uw situatie.