Samen werken aan verbetering

Wij voeren uw smart factory projecten uit. Uw uitdaging staat centraal. Onze experts zoeken samen met u naar mogelijkheden om uw productieproces te verbeteren door gebrui te maken van kennis uit data. Veelal zetten wij onze data historian in met één of meerdere modulen, eventueel aangevuld met maatwerk aanpassingen. In de meeste gevallen resulteert dat in een turn-key data verwerkende oplossing, op maat gemaakt voor uw situatie.

In de afgelopen 9 jaren hebben wij een track record opgebouwd met enige tientallen Big Data projecten in een breed scala aan markten.


Hosting

Uw data is van grote waarde; met onze software maken we die waarde nog groter. Daarom is de juiste hosting van onze software een belangrijke keuze. Afhankelijk van uw situatie ondersteunen wij hosting varierend van on-site in uw eigen ICT omgeving, in ons datacenter of in een (private) cloud. In alle gevallen wordt de veiligheid van uw data optimaal ingericht.

KxA beschikt over een eigen datacenter; speciaal ingericht voor data intensieve applicaties. Het datacenter is uitgerust met redundante internet toegang, een no-break energievoorziening, actieve monitoring en off-site backup mogelijkheden zodat applicaties kunnen draaien met een beschikbaarheid van 99.99% of meer.

Onze servers bevatten de beste componenten voor het ontvangen, opslaan en verwerken van datastromen. Ons software platform bevat extra optimalisaties om zo veel mogelijk prestaties te halen uit Xeon processoren en RAID systemen. Per applicatie wordt een optimale server combinatie van CPU, RAM, en disks server gekozen.

Uiteraard worden waar mogelijk energie zuinige componenten toegepast zoals de low-power CPU varianten en SSD disks. Zo draaien een aantal webapplicaties op low-power Atom servers. Daarnaast wordt de koellucht gebruikt voor verwarming van onze vergaderruimte en kantoren.


Applicatie Beheer & SLA

De door ons ontwikkelde data verwerkende software systemen kunnen optimaal presteren indien deze op een goed beheerd systeem draaien. Voor een continue verwerking van data is de stabliteit en continue beschikbaarheid van systeem resources nodig.

Onze beheerder zijn gespecialiseerd in het operationele en functioneel beheren van veelvragende Big Data applicaties. Ons beheer wordt uitgevoerd in ons eigen data center, en kan ook worden toegepast op on-site geinstalleerde systemen.

Technisch en functioneel beheer worden uitgevoerd volgens een SLA contract, toegesptits op uw situatie.